Selskaber

    • Selskabsmenuer

    • Selskabsmenu 1

      Forret

      Gin og Enebær Marineret Laks
      Serveret med plukkede salater hertil mild farincreme med dijon sennep og creme fraiche og flute.

      Hovedret

      200g Helstegt Oksefilet
      Serveret med pom royale m/krydderurter, sæsonens grøntsager og bordelaise sauce.

      Dessert

      Bailey Parfait anrettet på sæsonens frugter marineret i amaretto og trukket med chokoladeslør.

      Pris:
      299,-DKK Pr Person.

      Med Vin ad libitum inkl. velkomstdrink + 259,-DKK

      Min. 20 kuverter.

    • Selskabsmenu 2

x
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Åbningstider

Mandag - Torsdag : 10 – 02

Fredag - Lørdag : 10 – 04

Søndag : 10 – 01

Køkkenet er åben hver dag fra kl. 11 – 21,
fredag dog til kl. 22