Menuer

På Axelborg Bodega laver vi dansk mad, med et lille twist og hjertet på det rette sted.

Ideologien i vores køkken er, at man kun kan lave den bedste mad, hvis man starter med de bedste råvarer. derfor sørger vi også altid for at benytte friske råvarer til vores retter.

Vores frokostmenu har et bredt udvalg af lækre retter. Her finder du både klassisk smørrebrød, lune retter og husets specialiteter. Og på vores aftenkort er der særligt udvalgte forretter, samt et bredt udvalg af dansk inspererede hovedretter og ikke mindst lidt sødt til at slutte måltidet af med.

På vores drikkervarermenu findes der et bredt udvalg af øl, vand, vin og ikke mindst akvavit til at akkompaniere vores lækre retter.

Læs mere om vores menuer her


Søndags jazz

Hver søndag byder Axelborg på en hyggelig aften med Jazz.

Musikken starter kl 17.00 til 20.00 gratis entre hver søndag. Vi anbefaler at du bestiller bord, dette kan gøres direkte på hjemmesiden. Vi ser frem til at byde jer velkommen på Axelborg Bodega til lækker dansk mad og super jazz musik.

Tidligere har vi blandt andet haft æren af navne som:

  • Bernadotte Swingers
  • Sax-Ole med venner
  • CATPACK
  • Ronald and The Outstanding New Orleans Boys

Læs mere om Søndags Jazz her


Selskaber

Lad Axelborg Bodega være med til at gøre dit næste selskab til noget helt særligt. Her kan du byde dine gæster velkommen i vores historiske lokaler og lade vores dygtige personale forkæle jer.

Vores dygtige kokke vil sørge for at i får dansk mad, lavet med friske råvarer og masser af kærlighed.

Vi har plads til 120 gæster i vores flotte restaurant. Skulle i ønske at holde jeres selskab lidt mere privat, har vi også plads til 30 gæster på vores hyggelige første sal, der byder på en flot udsigt ud over restauranten.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde med hensyn til både mad, drikke og placering.

Læs mere om selskaber her.